Publiciteit

Het bezoek van de tandarts of mondhygiënist op school kan aanleiding zijn voor een leuk artikel in de schoolkrant of op de website van de school. Vergeet dus vooral geen foto's te maken! De kinderen zien zichzelf in de schoolkrant en/of op de website terug en de ouders en opa's en oma's natuurlijk ook. Een poetsles is bovendien een aardig onderwerp voor in de nieuwsbrief van de school of om over te twitteren. Een poetsles kan daarnaast aandacht opleveren in de plaatselijke krant of via de lokale omroep.

Maak foto's!

Een poetsles levert gegarandeerd leuke plaatjes op. Vergeet dus vooral niet je camera mee te nemen als je school gaat als er een poetsles op het programma staat. Deel je positieve ervaringen op de site van de school, de Facebookpagina van de school, twitter erover en/of schrijf een geïllustreerd artikel voor in de nieuwsbrief van de school. Stuur je foto's en filmpjes ook naar mail@houjemondgezond.nl, dan plaatsen wij ze op de Facebookpagina van Hou je mond gezond!. Al die positieve ervaringen zal de aandacht voor mondgezondheid vergroten en daarmee bijdragen aan een verbeterde mondgezondheid!

Wie de lokale pers wil informeren of achtergrondinformatie zoekt voor een artikel op de website of in nieuwsbrief van de school, kan gebruikmaken van kant-en-klare invulpersberichten. Klik hier voor een voorbeeld persbericht om het bezoek aan te kondigen. Klik hier voor een voorbeeld persbericht na afloop van het bezoek.