KRT/KRM-punten

Wie één of meer Hou je mond gezond!-lessen geeft, ontvangt daarvoor KRT (tandarts) of KRM (mondhygiënist) punten. Eén gegeven les levert 1 KRT/KRM-punt op. Mondzorgverleners dienen deze punten zelf in hun dossier bij te houden. Per 1-4-2013 informeert het Ivoren Kruis het KRT en KRM niet meer over uw inspanningen. U bent dus zelf verantwoordelijk voor de registratie van uw punten.

Tandartsen kunnen voor de bewijslast van de gegeven les(sen) een certificaat t.b.v. het KRT van het Ivoren Kruis gebruiken. Download en print een certificaat per gegeven les en laat de leerkracht of leidster het certificaat paraferen.

Mondhygiënisten kunnen voor de bewijslast van de gegeven les(sen) een certificaat t.b.v. het KRM van het Ivoren Kruis gebruiken. Download en print een certificaat per gegeven les en laat de leerkracht of leidster het certificaat paraferen. Mondhygiënisten die hun punten willen invoeren, openen hun dossier in PE-Online, te bereiken via www.kiesKRM.nl. Kies vervolgens 'Ik ben mondhygienist' en daarna 'Inloggen in PE-Online'.