Een landelijk lesproject van

Publiciteit

Deel je ervaringen. Hierdoor zal de aandacht voor mondgezondheid vergroten.

Een poetsles levert gegarandeerd leuke plaatjes op. Vanwege de privacy-regels is het belangrijk dat je vooraf met de school of ouders overlegt of het maken van foto’s of filmpjes is toegestaan.

Heb je toestemming? Deel je positieve ervaringen op je eigen website, je Facebookpagina en twitter (#houjemondgezond) erover. Ook de school is vaak geïnteresseerd in foto’s en/of filmpjes voor gebruik op de website, school-app of nieuwsbrief.

Deel je foto’s en filmpjes ook met ons. Stuur een privébericht (chatbericht) naar onze Hou je mond gezond! Facebookpagina. Of mail naar mail@houjemondgezond.nl, dan plaatst het Team Hou je mond gezond! ze op Facebook.
Al die positieve ervaringen zal de aandacht voor mondgezondheid vergroten en daarmee bijdragen aan een verbeterde mondgezondheid!

Tips

  • Deel je foto’s en filmpjes met ons, stuur een privébericht naar onze Facebookpagina.
  • Bel met de plaatselijke krant en geef aan dat je een schoolklas ontvangt of bezoekt en/of stuur een persbericht om het bezoek aan te kondigen.
  • Nodig een journalist en/of fotograaf van de plaatselijke krant uit bij het bezoek aanwezig te zijn. Kijk voor het telefoonnummer en/of de adresgegevens van de redactie in het colofon van de krant.
  • Gebruik het voorbeeldpersbericht om na afloop van het bezoek verslag te doen van je bezoek.
  • Maak een foto of filmpje van je poetsles (na goedkeuring school) en stuur deze samen met het bericht naar de krant.
  • Deel je ervaringen op Facebook of Twitter met #houjemondgezond.

Ik wil ook graag een Hou je mond gezond!-les verzorgen