Een landelijk lesproject van

Archive

 1. Kan ik een les verzorgen?

  Reacties uitgeschakeld voor Kan ik een les verzorgen?

  Een tandarts, mondhygiënist, (preventie)assistent, GGD-medewerker, student tandheelkunde en mondzorgkunde of leerkracht (met lesbevoegdheid) kan een Hou je mond gezond!-les verzorgen op een basisschool in Nederland. Meld je aan via onze site en ontvang een poetskoffer. En bereid je voor met onze materialen en lesideeën.

 2. Ik wil graag een les op mijn school. Hoe regel ik dat?

  Reacties uitgeschakeld voor Ik wil graag een les op mijn school. Hoe regel ik dat?

  Ben je of ken je een mondzorgverlener? Een witte jas in de klas geeft kracht! Mondzorgverleners kunnen zich aanmelden via onze website en zich voorbereiden met onze materialen.

  Neem contact op met een tandarts of mondhygiënist bij jou in de buurt en nodig hem/haar uit een poetsles op school te verzorgen. Of wellicht is een ouder van een kind op je school werkzaam in de mondzorg en wil een les verzorgen?
  Vind je geen mondzorgverlener bereid? Het is ook mogelijk het lesproject als leerkracht zelfstandig met de groep uit te voeren. Ga naar Voorbereiden.

 3. Kan ik een les verzorgen in het buitenland?

  Reacties uitgeschakeld voor Kan ik een les verzorgen in het buitenland?

  Voor een les in het buitenland is geen poetsmateriaal beschikbaar. Hou je mond gezond! is een project voor jeugd in Nederland. Een officiële Hou je mond gezond!-les verzorgen is in het buitenland dus niet mogelijk. Het is wel mogelijk je voor te bereiden op het geven van een les over mondgezondheid met behulp van onze lesideeën. Als je de kinderen toch wilt laten oefenen met poetsen kun je mogelijk zelf tandenborstels aanschaffen via een tandartspraktijk of discountwinkel.

Ik wil ook graag een Hou je mond gezond!-les verzorgen